DELMAST KEURINGEN

KEURINGEN GEREEDSCHAPPEN EN MACHINES DELFT

Delmast keuringen in Delft heeft een ervaring van meer dan 15 jaar in het keuren van machines en gereedschappen volgens de strenge normen van de ARBO wetgeving. Er zijn een aantal keuringsnormen welke als doel hebben de veiligheid te garanderen van de werknemers tijdens de omgang met machines en apparaten.

UITGEBREIDE KEURING

Elektrische handgereedschappen en machines worden door Delmast keuringen gekeurd volgens de NEN-EN-50110/NEN 3140 keuringsnormen, hierbij wordt uitgegaan van een risico-inventarisatie, die bepaalt in hoeverre de aanwezige arbeidsmiddelen gevaar kunnen opleveren bij voorgeschreven gebruik.

Afwijkend gebruik wordt gesignaleerd, de keuring omvat ook om te bepalen of de middelen wel gebruikt worden voor het doel en op de plaats waarvoor zij zijn bestemd. Het doen van aanbevelingen om gevaren zoveel mogelijk te beperken die redelijkerwijs niet te voorkomen zijn, behoort ook tot de keuring.

DELMAST KEURINGEN

KEURINGEN VOLGENS DE LAATSTE NORMEN

De toestand van ladders en trappen gebeurt volgens de veiligheidsnorm NEN EN 131. Op Europees niveau is deze norm ontwikkeld en stelt eisen aan afmetingen en testmethodieken, tijdens een keuring worden deze regels nauwkeurig nageleefd. Jaarlijks vallen er nog te veel mensen van een ladder of trap, door de strenge normen wordt geprobeerd om dit aantal drastisch te verlagen door het uitbannen van ondeugdelijke ladders en trappen.

Rolsteigers vallen onder norm NEN 1004 en valbeveiligingen onder de norm EN 353-2 EN 361. Delmast keuringen Delft beschikt over de juiste diploma’s en de benodigde vakkennis om al deze keuringen professioneel uit te voeren en dat alles tegen een goede prijs. Mochten er tijdens een keuring mankementen aan het licht komen dan kunnen deze vaak ter plaatse gerepareerd worden, aangezien wij altijd vele benodigdheden zoals stekkers, vervangingskabels en stabilisatorbalken bij ons hebben, grotere reparaties worden in onze eigen werkplaats verricht. Door onze service zit u niet onnodig lang zonder uw werkende machines en/of apparatuur.

DELMAST KEURINGEN

WIJ ZIJN UW SPECIALIST

Neemt u voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op per e-mail of per telefoon, service en kwaliteit voeren wij hoog in het vaandel, wij zullen u graag informeren over de vele mogelijkheden die wij u als specialist in keuringen en als groothandel kunnen bieden.

KOSTEN VAN KEURINGEN

Grote reparaties gaan altijd in overleg en buiten de gemeente Delft komen de voorrijkosten op € 52,00. Informeert u naar de vele mogelijkheden per e-mail of per telefoon, wij zijn u graag van dienst!

=Elektrisch handgereedschap 1 tot en met 10 machines € 10,00

=E11 tot en met 100 stuks € 8,00

=100 en meer € 7,50

=Zwerfkasten € 20,00

=Vast opgestelde machines € 12,50 per stuk

=Steigers en ladderliften uurloon € 52,00 per uur

=Trappen € 7,50

=Ladders 1 delig € 7,50 2delige € 8,95, 3delige € 9,95

=Valbeveiliging harnasgordel: € 9,95

=Valstopapparaten / dempers € 9,95

= =Ladders 1 delig € 7,50 2delige € 8,95, 3delige € 9,95

BENT U OVERTUIGD?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.